Ontdek
CottagePark

Wonen in een unieke omgeving

CottagePark is stijlvol wonen in een landelijk, Engelse sfeer. Een sterke combinatie van charmante Tudor architectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig. Op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein, het station, scholen, sport- en cultuurverenigingen.

Ontdek CottagePark

Aan de Dreef in Waddinxveen komt CottagePark. Een exclusief nieuwbouwplan met de allure van een charmant Engels buurtschap. De Tudorarchitectuur zorgt ervoor dat er geen huis gelijk is. Daarbij heeft de Engelse cottagestijl zijn weg gevonden in de openbare inrichting. Dit wordt echt heel bijzonder!

We laten u graag kennismaken met de buurt, de omgeving en het gevarieerde woningaanbod. Laat u inspireren en word verliefd. Wie weet woon je straks op deze goed bereikbare plek in Waddinxveen met de winkels op loopafstand.

CottagePark is stijlvol wonen in een landelijk, Engelse sfeer.

Ruimte voor lifestyle

Een nieuwbouwwoning in CottagePark huren is in alle opzichten maximaal genieten. Zo kun je bijvoorbeeld van a tot z jouw eigen lifestyle vormgeven. Houd je van een rustige inrichting of juist kleurrijk en druk? Spullen met een verhaal of design van nu? Of misschien wel een combinatie van die twee. Je begint als het ware weer helemaal opnieuw. Een ander groot voordeel is het feit dat u voorbereid bent op de toekomst. De woningen in CottagePark worden duurzaam, energiezuinig en gasloos opgeleverd zodat je hier nog heel lang zorgeloos kunt genieten van een gezond woonklimaat.

Bekijk de woningen

Charmante details van toen en nu

Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. Bij alle woningen zie je charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’ terug. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin en ramen met roedeverdelingen.