Een plek met
karakter

Ideale plek bij de Gouwe

Waddinxveen is een gezellig dorp om te wonen. Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland; dichtbij steden als Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Je hebt hier alles op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, kinderopvang, scholen, speelplekken voor kleine en grote kinderen, een goed OV-netwerk en breed aanbod van winkels. Een nieuwe woonplek nabij de Gouwe.

Veilig
& rustig

Dit stukje Waddinxveen is een unicum. In de intieme sfeer van deze locatie is een kleinschalig woongebouw met dorps karakter gerealiseerd. Veel groen, ruim opgezet en gemoedelijk waar je graag woont en elkaar kent. De auto is te gast; hier is straks alle ruimte om onbezorgd te spelen, wandelen en fietsen.

Betaalbaar wonen op een plek met karakter

In de buurt

Nieuw wonen in een sfeervol dorp dat ook nog heel gunstig ligt ten opzichte van de grote steden. Lijkt het je wat? Laat dan jouw licht eens schijnen op Waddinxveen en in het bijzonder CottagePark. Dit is de plek waar je het beste van twee werelden vindt.

Ideaal gelegen

Mensen die Waddinxveen niet kennen, zijn altijd verrast door de gunstige ligging. Waddinxveen neemt geografisch gezien een interessante positie in. Het dorp ligt supercentraal in de Randstad. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Gouda en Utrecht zijn allemaal snel bereikbaar doordat de A12 en de A20 elkaar hier kruisen. Ook het openbaar vervoer in Waddinxveen is goed geregeld. Er zijn nu drie treinstations. Een sprinterverbinding brengt u snel naar Gouda en Alphen aan de Rijn en ook in Rotterdam en Den Haag ben je zo met de bus.

Oud en gezellig

De Waddinxveense hefbrug over de Gouwe en een paar monumentale panden herinneren aan vroeger. Ze geven het dorp karakter. Verder is Waddinxveen vooral een heerlijke plek om te wonen met hedendaagse voorzieningen, hippe winkels, gezellige horecagelegenheden en schitterende nieuwbouw. Hier kun je een hapje eten, een terrasje pakken op een mooie avond en uitgebreid winkelen. In het dorp is een oud en een nieuw winkelcentrum.

Genieten in de buitenlucht

Waddinxveen heeft ook heel veel te bieden op recreatief gebied. Met rivier de Gouwe als stromend middelpunt. Surf, vis en vaar!
Of ga lekker op de kade zitten en spot de grote hoeveelheid boten die over de Gouwe koersen richting grotere wateren. Rondom het dorp kun je op recreatief gebied ook uw hart ophalen. Wat dacht je van weidegebied het Gouwebos of weideveengebied ‘t Weegje?

Geïnteresseerd in CottagePark?
Intresse?

Heeft u interesse in een huurappartement?

Schrijf u nu in voor een appartement in CottagePark. De woningen komen in januari 2023 beschikbaar voor verhuur.

INSCHRIJVEN