Proces en
voorwaarden

Proces

Bent u geïnteresseerd in het huren van een woning? Hieronder leest u in zes stappen het proces van inschrijving tot aan sleuteloverdracht.

Stap 1

Schrijf u in via het inschrijfformulier op deze website. Geef daarbij ook uw woningvoorkeuren op.

Stap 2

U ontvangt een email ter bevestiging van uw inschrijving.

Stap 3

Na de inschrijvingsperiode ontvangt u vanuit het verhuurteam bericht over een voorlopige toewijzing en het verzoek tot het aanleveren van de benodigde informatie.

Stap 4

U wordt verzocht uw dossier ter beoordeling bij het verhuurteam aan te leveren. Beoordeling vindt plaats op basis van kredietwaardigheid, compleetheid en voldoen aan de inkomensnorm.

Stap 5

Wanneer uw dossier akkoord is bevonden door het verhuurteam, dan wordt de woning definitief aan u toegewezen en sturen we u een huurcontract per email, die u (digitaal) kunt ondertekenen.

Stap 6

Nu is het wachten tot uw woning wordt opgeleverd en u de sleutel in ontvangst kunt nemen. Wij streven ernaar om 4 weken voor de oplevering de definitieve datum kenbaar te maken.

Huurvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een woning toetsen wij uw inkomen. Uw bruto jaarinkomen (verminderd met eventuele betalingsverplichtingen zoals: alimentatie, hypotheken en persoonlijke leningen) moet minimaal 40 x de maandhuur bedragen.

Voor de woningen in CottagePark geldt dat uw bruto jaarinkomen minimaal € 32.720 moet bedragen voor een woning in de sociale sector en minimaal € 45.600 voor een woning in het middeldure huursegment.

Wilt u samen met uw partner huren? Dan rekenen wij voor 100% met het hoogste inkomen en voor 70% met het tweede inkomen.

Rekenvoorbeeld: persoon 1 verdient € 20.000 bruto per jaar, persoon 2 verdient € 18.000 bruto per jaar. Dan kunt u het inkomen van persoon 1 volledig meetellen en het inkomen van persoon 2 voor 70%. In totaal rekenen wij dan met een bruto jaarinkomen van € 32.600.

Geïnteresseerd in CottagePark?
Interesse?

Heeft u interesse in een huurappartement?

Schrijf u nu in voor een appartement in CottagePark. De woningen komen in januari 2023 beschikbaar voor verhuur.

INSCHRIJVEN